Autobedrijf Bosch Car Service Cuelenaere

Over autobedrijf Cuelenaere

Autobedrijf Cuelenaere, Bosch Car Service, is een echt familiebedrijf. Albert en Wouter Cuelenaere zijn al de vierde generatie binnen ons bedrijf. In oktober 2022 bestaat Autobedrijf Cuelenaere 100 jaar! Nog steeds op dezelfde locatie in Steenbergen.

Met de Bosch Car Service formule kunnen wij onze klanten uitstekend van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, ongeacht welk merk. Onze specialiteit is en blijft natuurlijk Renault. Daar zijn we niet voor niets jarenlang dealer van geweest. Bij de aanschaf en later voor onderhoud, garantie, schades en reparatie kunnen wij onze klanten van dienst zijn. U krijgt bij ons gegarandeerd echt een goed en onafhankelijk advies!

Met Bosch Car Service kunnen wij tegen een scherp uurtarief en scherpe onderdelenprijzen toch dezelfde kwaliteit leveren als de dealer. Dit alles kan heel simpel omdat onze kosten lager zijn. Dus ook voor onderhoud en reparaties van andere merken bent u aan het juiste adres! Alles met behoud van uw fabrieksgarantie!

 

Ook leaserijders zijn welkom. Wij voeren onderhoud en reparaties uit voor alle merken en alle leasemaatschappijen. Met o.a. Lease Plan zijn zelfs al centraal afspraken gemaakt. Dit betekent o.a. dat wij moeten garanderen dat de reparatie binnen een bepaalde tijd gereed moet zijn voor deze leasemaatschappijen. Voor Lease Plan zijn wij zelfs geselecteerd als z.g. “premium partner”

Onze leverancier, Bosch, levert tot vijf! keer per dag onderdelen. Dit betekent voor ons geen dure voorraad en toch kunnen wij altijd snel en voor een scherpe prijs de onderdelen leveren. Ook voor winterbanden bent u aan het juist adres. Wij hanteren scherpe prijzen, leveren snel en de opslag van uw banden is gratis! Ons magazijn staat immers bijna leeg omdat we geen dure voorraad meer hebben liggen. Komt u gerust eens een kijkje nemen in ons magazijn.

 

Via Bosch krijgen wij ook alle technische informatie. Bosch is bij alle merken al betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe auto’s. Denkt u hierbij aan b.v.Start-stop systemen, ABS remsystemen, injectie systemen, auto electronica, enz. enz. En zo worden wij dus weer voorzien van informatie door Bosch. In ruil daarvoor monteren en verkopen wij orginele Bosch onderdelen.

Voor wagenparken en bedrijven komen wij desgewenst persoonlijk bij u langs om speciale afspraken te maken over levering, lease, onderhoud, reparatie van al uw auto’s. Denk hierbij aan bv haal en breng service, vervangend vervoer. Ook lease, in welke vorm dan ook, Financial, operational, netto operational, short lease, alles kunnen we goed en snel

regelen voor elk gewenst wagenpark. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Bosch Car Service Excelent Garantie. Bij ons koopt u zonder zorgen een goede gebruikte auto, ongeacht het merk. Iedere Bosch Car Service Excelent occasion wordt in topvorm afgeleverd. Standaard met 6 maanden Bovag Garantie (vanaf € 4.500,--), aangevuld met 12 of zelfs 24 maanden Bosch Car Service Garantie is mogelijk. Verhuist u naar een ander deel van het land? Geen punt, in Nederland bestaan maar liefst 380 Bosch Car Services! De Bosch CAR SERVICE Pechhulp geldt zelfs in heel Europa!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen