Over ons

Autobedrijf Cuelenaere, Bosch Car Service, is een echt familiebedrijf. Wouter en Albert Cuelenaere zijn al de vierde generatie binnen ons bedrijf.

Met de Bosch Car Service formule kunnen wij onze klanten uitstekend van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, ongeacht welk merk. Onze specialiteit is en blijft natuurlijk Renault. Daar zijn we niet voor niets jarenlang dealer van geweest. Bij de aanschaf en later voor onderhoud, garantie, schades en reparatie kunnen wij onze klanten van dienst zijn. U krijgt bij ons gegarandeerd echt een goed en onafhankelijk advies!

 

Met Bosch Car Service kunnen wij tegen een scherp uurtarief en scherpe onderdelenprijzen toch dezelfde kwaliteit leveren als de dealer. Dit alles kan heel simpel omdat onze kosten lager zijn geworden. Dus ook voor onderhoud en reparaties van andere merken bent u aan het juiste adres! Alles met behoud van uw fabrieksgarantie!

 

Ook leaserijders zijn welkom. Wij voeren onderhoud en reparaties uit voor alle merken en alle leasemaatschappijen (zie aktie!). Met o.a. Arval en Lease Plan zijn zelfs al centraal afspraken gemaakt. Dit betekent o.a. dat wij moeten garanderen dat de reparatie binnen een bepaalde tijd gereed moet zijn voor deze leasemaatschappijen. Voor Lease Plan zijn wij zelf geselecteerd als z.g. “premium partner”

 

Onze leverancier, Bosch, levert tot vijf! keer per dag onderdelen. Dit betekent voor ons geen dure voorraad en toch kunnen wij altijd snel en voor een scherpe prijs de onderdelen leveren. Ook voor winterbanden bent u aan het juist adres. Wij hanteren scherpe prijzen, leveren snel en de opslag van uw banden is gratis! Ons magazijn staat immers bijna leeg omdat we geen dure voorraad meer hebben liggen. Komt u gerust eens een kijkje nemen in ons magazijn.